Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

To je "vyučovanie": Medici si v nemocnici orálne zasexovali!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: mediaoutrage.com/)

LONDÝN/BRATISLAVA - Dvaja študenti medicíny sa miesto prednášky rozhodli venovať zábavnejšej činnosti. Pokým v nemocnici čakali na svoju triedu, krátili si chvíle orálnym sexom. Až pokým ich neuvidela šokovaná sestrička, ktorá bežala všetko nahlásiť.

Stážisti z lekárskej univerzity v anglickom Southamptone, ktorí sa mali v blízkej nemocnici čomusi priučiť, stihli zdrhnúť pred príchodom bezpečnostného personálu. Aj napriek záznamom z priemyselnej kamery žiadneho vinníka doteraz nenašli.

Vedenie školy sa rozhodlo incident riešiť "priateľským varovaním" rozoslaným prostredníctvom e-mailu. V ňom študentov vyzýva, aby zachovali profesionalitu. "Dvojica (muž a žena) z druhého ročníka sa správala veľmi roztopašne. Ak chcete vykonávať orálny sex, som si istý, že si dokážete nájsť pokojnejšie miesto, mimo majetku NHS!," napísal prodekan Chris Stephens.

"Každý sa snažil zistiť, kto to mohol byť, ale nikto sa k ničomu nepriznal," uviedol jeden zo študentov. Podľa dekana univerzity budú obvinenia brať vážne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu