Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brat a sestra súložili v staničnom výťahu, zničili si život!

Kirsty a Richard
Kirsty a Richard (Zdroj: thesum.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Súrodenci Richard (21) a Kirsty (18) Finlaysonovci, ktorí sa dopustili pohlavného styku vo výťahu, boli ušetrení trestu odňatia slobody. Sudca sa nad mladou dvojicou zľutoval údajne kvôli tomu, že publicita, ktorá sa im dostala, zruinovala ich životy.

Pár zachytila bezpečnostná kamera pri sexe na stanici v britskom Motherwell 27. júna minulého roku. Po skončení aktu Richard dokonca podal sestre 20-librovú bankovku, ale dievča na súde trvalo na tom, že peniaze jej dal ako brat a neišlo o žiadnu platbu.

"Som si istý, že rozumiete, prečo väčšina normálne uvažujúcich členov spoločnosti považuje detaily tohto prípadu za neprijateľné a ťažko pochopiteľné," uviedol sudca s tým, že na druhej strane sú obaja obžalovaní "zraniteľní" a k incestu prispeli ich problémy.

"Ani jeden z vás nebol predtým odsúdení, a čin nebol vyhodnotený ako nebezpečný pre verejnosť, čo je dôvod, prečo vám nebol uložený trest odňatia slobody," odôvodnil sudca svoje rozhodnutie.

Richard dostal podmienku na dva roky, jeho sestra na jeden rok a musí sa zúčastniť sedení, ktoré jej majú pomôcť zlepšiť duševné zdravie, zbaviť sa drogovej závislosti a nájsť si zamestnanie.

Súrodenci si vydýchli, že sa vyhli väzeniu a pojednávanie je konečne za nimi. "Bolo to hrozné, všetci vedeli, prečo tam som. Cítila som sa ponížiná," dodala Kirsty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu