Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexovali počas tandemového zoskoku, vyšetruje ich FBI

Sex počas tandemového zoskoku Zobraziť galériu (3)
Sex počas tandemového zoskoku

BAKERSFIELD - Federálny úrad v Kalifornii sa zaoberajú prípadom, ktorý sa týka sexu vo vzdušnom priestore. Muž a žena zamestnaní v spoločnosti, ktorá vykonáva zoskoky padákom, si užívali sex pri tandemovom zoskoku a ešte z akcie spravili aj videozáznam. Uviedla to lokálna televízne stanice KGET.

Muž sa živí ako pornoherec a víkendový inštruktor v zoskoku padákom a video sa objavilo na jeho blogu. Údajne na seba chcel upozorniť známeho rozhlasového moderátora, ktorý sa venuje škandálom. Video zachytáva začiatok sexuálneho styku ešte na palube lietadla a jeho zjavné pokračovanie vo vzduchu.

Muž síce zakrátko video z internetu stiahol, ale predtým ho objavili študenti, ktorí ho začali šíriť ďalej. Ich rodičia potom upozornili políciu.

Podľa polície síce žiadne obvinenia nepadnú, pretože išlo o dobrovoľný sex medzi dospelými, bez svedkov, takže nemožno uplatniť ani nejaké verejné pohoršovanie nahotou, ale podľa Federálneho úradu pre civilné letectvo (FAA) môže ísť o porušenie leteckých pravidiel. "Každá činnosť, ktorá môže odviesť pozornosť pilota počas letu, môže byť porušením federálnych pravidiel," citovala stanica hovorcu FAA Iana Gregora.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu