Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Cestovateľ prežil cunami, mali ho rozštvrtiť a zjesť kanibali!

Stefan so svojou priateľkou Heike a Henri Heiti, po ktorom pátra polícia
Stefan so svojou priateľkou Heike a Henri Heiti, po ktorom pátra polícia

PAPEETE - Pozostatky nemeckého cestovateľa Stefana Ramina, ktorý bol niekoľko dní nezvestný, údajne našli v pahrebe na polynézskom ostrove Nuku Hiva. Štyridsaťročného muža mali zabiť, rozštvrtiť a nakoniec zjesť kanibali.

Stefan sa už niekoľko rokov so svojou priateľkou Heike Dorschovou plavil okolo sveta. V roku 2004 boli v Indonézii, kde sa potápali. Aj v osudný deň 26. decembra sa vybrali na more. Keď sa však vrátili, našli ostrov, na ktorom bývali, úplne zničený.

Tentokrát ale známy cestovateľ smrti neunikol. S najväčšou pravdepodobnosťou sa stal obeťou kanibalov. Nemka polícii oznámila, že ho naposledy videla, keď odchádzal na lov kôz v spoločnosti miestneho sprievodcu Henriho Heitiho. Ten žene po návrate oznámil, že "sa stala nehoda, a že potrebuje jej pomoc".

Predtým, než však mladá žena stihla niečo urobiť, Heiti ju priviazal k stromu a sexuálne zneužil. O pár hodín neskôr sa jej podarilo utiecť. Po Heitim bolo vyhlásené pátranie.

Polynézski policajti po týždni našli v pahrebe v lese ľudské ostatky, o ktorých sa domnievajú, že patria Raminovi. Medzi nimi boli čeľustná kosť, zuby a roztavený kov, ktorý bol predtým pravdepodobne plombami. Úrady už zvyšky tela poslali na podrobnejšiu analýzu do Paríža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu