Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sex s babkou: "Šu**m túto kosť," odvetil muž policajtovi!

Adams a Danielsová nemali zábrany Zobraziť galériu (3)
Adams a Danielsová nemali zábrany (Zdroj: polícia)

MICHIGAN/BRATISLAVA - Polícia v americkom Michigane prichytila nahú ženu (71), ako sa v alkoholovom opojení oddáva sexu s o 17 rokov mladším mužom na zadnom sedadle buicku. Keď dôstojník otvoril dvere auta a opýtal sa páriku, čo robí, chlapík odpovedal: "Šu**m túto kosť".

Dôstojník Andrew Morche, ktorý prišiel na základe udania na parkovisko pri reštaurácii, uvidel, že okná sú pokryté "silnou kondenzáciou" a zaparkované vozidlo sa zľahka pohojdáva. Keď otvoril dvere, naskytol sa mu nezvyčajný pohľad na obnaženú Ritu Danielsovú sediacu na Timovi Adamsovi.

Podľa policajnej správy sa párik stretol na drinku v neďalekom bare a večer sa rozhodol zavŕšiť telesným potešením. Dychová skúška u Danielsovej zistila dvojnásobné prekročenie povolenej hranice alkoholu v krvi. Dvojicu polícia vzala do väzby za exhibicionizmus a strčila do miestneho väzenia, kde pobudla až do vytriezvenia.

Adamsa takýto vývoj situácie rozladil natoľko, že sa vo väzbe na protest vyzliekol do spodnej bielizne. Rozvášnený párik čaká súdne pojednávanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu