Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Transka bola zúfalá zo svojho pohlavia: Odrezala si penis!

Andy už nechce byť mužom, teraz je z neho Kirsty Zobraziť galériu (2)
Andy už nechce byť mužom, teraz je z neho Kirsty (Zdroj: Caters)

LONDÝN/BRATISLAVA - Zmäteného transsexuála dohnala túžba stať sa ženou k zúfalému činu. Andy Cass (48), ktorý používa meno Kirsty, sa po rokoch vnútorného zápasu pokúsil odrezať nožom svoje mužstvo. Pred jeho stratou ho zachránila iba urýchlená operácia.

Andy z anglického mesta Crawley odmlada pociťoval, že sa v mužskej koži necíti dobre. Napriek tomu chodil von s dievčatami a oženil sa so ženou, ktorej sa časom k svojej odlišnosti priznal. Napriek tomu, že ho manželka podporovala v obliekaní ženských šiat, ich vzťah sa rozpadol.

Vo svojej zmätenosti sa jedného večera po pár pivách rozhodol, že svoje pohlavie svojpomocne odstráni. "Pozrel som sa dole a pomyslel si, "nemalo by to tam byť"," hovorí muž, ktorý svoj čin veľmi rýchlo oľutoval.

"Tá bolesť bola neuveriteľná. Za pár minút som bol triezvy a uvedomil si nebezpečenstvo, do ktorého som sa dostal. Snažil som sa zastaviť krvácanie a vytočil 999," dodal Andy s tým, že vtedy to jednoducho považoval za očividné riešenie.

V nemocnici mu odrezanú časť prišili a od tej doby podstúpil iný, tentokrát dobrovoľný zákrok na korekciu mužského hlasu. "Už sa nemôžem dočkať, kedy pôjdem na operáciu, aby sa zo mňa stala 100-percentná žena," vyhlásil Andy, ktorý konečne vyhral svoj vnútorný boj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu