Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Meganevestinec nebude, klienti by nemali kde parkovať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SYDNEY - Úrady v austrálskom meste Sydney odmietli schváliť plán na rozšírenie nevestinca, v ktorom by okrem iného nechýbali ani biliardové stoly. Vyhoveli tak sťažnostiam miestnych obyvateľov, ktorí voči tomu vzniesli námietky.

Investori zo spomínaného "domu lásky" chceli spraviť najväčší verejný dom v Austrálii. Poskytovať sexuálne potešenie sa malo namiesto dvadsiatich až v dvojnásobnom počte izieb s viacerými posteľami, z ktorých niektoré by boli vyhradené pre skupinové rezervácie. Tamojší mestský úrad však žiadosť o rozšírenie "bordelu" zamietol s tým, že projekt považoval za "príliš ambiciózny a mohol by ohroziť konkurenciu v okolí".

"Nie sme prudérni, voči nevestincom nič nemáme. Ale tie, čo už existujú, bohato stačia a nepotrebujeme zvyšovať ich kapacitu," vyhlásil pracovník miestneho zastupiteľstva Shayne Mallard. Reagoval tak aj na prosby obyvateľov štvrte Camperdown, ktorí mali obavy z prípadného veľkého hluku či problémov s parkovacími miestami.

Jedna noc vo verejnom dom Stiletto, ktorý je okrem Štedrého dňa otvorený každý deň v roku, stojí v prepočte 278 eur. Jeho klientela je rôznorodá - od filmových hviezd, hudobníkov či športovcov až po biznismenov.

Prostitúcia je v niektorých častiach Austrálie legálna, pričom ju jednotlivé štáty regulujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu