Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievča (20) posexovalo chlapca, ktorého strážilo: "Bol úžasný"!

Loni Bouchardová Zobraziť galériu (2)
Loni Bouchardová (Zdroj: myspace.com)

CONNECTICUT/BRATISLAVA - Hoci vedela, že spávanie so 14-ročným chlapcom je nezákonné, nemohla si pomôcť. Loni Bouchardová (20) z Clintonu v americkom štáte Connecticut sa údajne do tínedžera zamilovala a sex s ním bol podľa nej úžasný. Aspoň tak to opisuje vo svojich denníkoch, ktoré polície zhabala po jej zatknutí a úryvky z neho nedávno zverejnila.

"Zákon mi je ukradný. Chcem byť iba s ním a nemusieť sa skrývať," uviedla dievčina, podľa ktorej by vekový rozdiel nemal byť prekážkou, pretože konečne našla niekoho, "kto sa ku mne dobre správa".

"Ako nám môže zákon hovoriť, do koho sa máme zamilovať, koho máme mať radi, koho ľúbiť a hlavne s kým chodiť? Myslela som, že Amerika je slobodná krajina," dodala Bouchardová.

Keď sa chlapcova matka o vzťahu medzi dievčaťom a jej synom dozvedela, snažila sa zakázať im stretávať sa. Nakoniec sexuálnu predátorku 12. júla polícia zatkla a skončila vo väzbe, z ktorej ju prepustili na kauciu tisíc dolárov.

Onoho času si do denníka napísala, že jeho matka ju nenávidí, pretože jej chápanie tejto situácie je príliš nezrelé. Podľa polície bolo dievča zaplatené aj s iným chlapcom z rovnakého mesta. Na súde sa zo sexuálneho násilia bude zodpovedať 3. októbra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu