Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

To je zárobok: Vyžitá prostitútka dostávala za sex 20-tisíc!

Dawn Dunbarová Zobraziť galériu (3)
Dawn Dunbarová (Zdroj: INS News Agency Ltd)

LONDÝN/BRATISLAVA - Plnšia postava, kruhy pod očami a neudržiavané vlasy, Dawn Dunbarová (37) rozhodne nevyzerá ako prvotriedna prostitútka. Napriek tomu za svoje sexuálne služby dostávala až 20-tisíc libier (cca 23 100 eur) týždenne. Ako sa však zdá, peniaze jej klient ukradol a žena ich bude musieť vrátiť.

Paul Hopes (60) obral za 18 mesiacov firmu, v ktorej pracoval ako účtovník, o 3,7 milióna libier (cca 4,3 milióna eur), z čoho 1,75 milióna (cca 2 milióny eur) nakoniec získala Dunbarová. Všetko sa prevalilo, keď si susedia všimli jeho nadštandardného životného štýlu a privolali políciu. Obávali sa totiž, že ide o obchodníka s drogami.

Otec dvoch detí, ktorý dostával normálny plat vo výške 56-tisíc libier ročne, sa rozviedol so svojou manželkou a väčšinu peňazí minul na služby Dunbarovej a štyroch ďalších prostitútok. Okrem financií im poskytoval luxus drahých hotelov, reštaurácií a občasných kokaínových večierkov.

Hopesa poslal súd v roku 2009 do väzenia na sedem rokov s tým, že ak nevráti ukradnuté financie, môže si pobyt predĺžiť o ďalších desať. Dunbarová sa teraz na súde snaží dokázať, že si peniaze poctivo zarobila a sú jej. Podľa sudcu je ohodnotenie za služby tohto charakteru prehnané a musí ich výšku adektvátne doložiť, inak budú brané ako dar a bude ich musieť vrátiť. Rovnako ako Bentley za 132-tisíc libier, ktoré jej Hopes venoval.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu