Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Slovenská modelka vraj spáchala samovraždu!

Iveta pravdepodobne spáchala samovraždu Zobraziť galériu (3)
Iveta pravdepodobne spáchala samovraždu

BRATISLAVA - Modelkou, ktorá v utorok zomrela v Šanghaji po páde z okna, je dvadsaťročná Iveta K. z okolia Myjavy. Pre agentúru SITA to potvrdil Mikuláš Santner z trnavskej modelingovej agentúry Flash, ktorá ju do Číny vyslala.

Iveta bola podľa neho ešte len na začiatku svojej kariéry, ako modelka bola v zahraničí po prvý raz. Podľa Santnerových informácií ide o samovraždu, ktorou riešila osobné problémy.

O páde Slovenky z 18. poschodia ako prvá informovala čínska spravodajská agentúra Sin-chua. Byt, z ktorého Iveta vypadla, používa modelingová agentúra na ubytovávanie svojich zverenkýň. Podľa webovej stránky Shanghaiist.com na spomínanom poschodí bola v čase jej úmrtia zrejme párty, pretože susedia sa sťažovali na hlasnú hudbu.

"Počul som nejaké zvuky. Otvoril som okno a zazrel som tieň, ako sa rýchlo rútil k zemi," vypovedal muž menom Zhou, ktorý býva na 9. poschodí v budove, kde došlo ku tragédii. Podľa strážnika sa Iveta v ten večer stretla aj so svojím priateľom. Okolo polnoci ho vraj pobozkala a rozlúčila sa s ním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu