Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dievča schudlo 7 kíl a nečakane na záchode porodilo!

Melissa Juddová vôbec netušila, že je tehotná Zobraziť galériu (3)
Melissa Juddová vôbec netušila, že je tehotná (Zdroj: ksdk.com, facebook)

INDIANA/BRATISLAVA - Zvláštne chute, ranná nevoľnosť a zvýšenie telesnej hmotnosti sú obvyklé veci, ktoré idú ruka v ruke s tehotenstvom. Ale nie v prípade Melissy Juddovej (32) z americkej Indiany. Žena s pravidelnou menštruáciou, ktorá v poslednom období dokonca schudla sedem kíl, znenazdania porodila na záchode.

 

Počas upratovania domu sa Melissa začala cítiť zle, dostala kŕče, a tak sa vybrala na toaletu. Keď sa posadila na záchod, inštinktívne si uvedomila, že sa chystá byť matkou. "Bolo to úžasné, ako moje telo prevzalo kontrolu. Jednoducho som vedela, čo musím urobiť a urobila so to. Myslím, že to bol pud sebazáchovy," vysvetľuje svoje správanie Američanka.

Podľa vlastných slov trpela neznesiteľnou bolesťou, ale našťastie trvala veľmi krátko. Keď synčeka porodila, zabalila ho do uterákov a prešla cez ulicu k susede, ktorá pracuje na pohotovosti. "Akonáhle bol von, otvoril oči a začal sa rozhliadať, plakal. Bol trochu fialový, čo ma vydesilo na smrť," uviedla Melissa.

Do niekoľkých minút dorazili na miesto záchranári, ktorí matku aj dieťa previezli do nemocnice. Keď jej priateľovi Nateovi Smithovi volal dispečer z tiesňovej linky, neveril vlastným ušiam a z tehotenstva bol poriadne vykoľajený.

Melissa teraz tvrdí, že Jackson je ich malý zázrak a nevymenili by ho za nič na svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu