Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Strašná smrť v inkubátore: Dieťa dohrýzli červené mravce!

ilustračné foto
ilustračné foto

MALDA/BRATISLAVA - Novorodeniatko, ktoré našli mŕtve v inkubátore nemocnice v indickom meste Malda, pokrývali pľuzgiere od stoviek uhryznutí červenými mravcami. Ide o rovnaké zdravotnícke zariadenie, kde obeti železničnej nehody prednedávnom ako vankúš podložili pod hlavu jej vlastnú odrezanú nohu!

Dievčatko sa narodilo predčasne a vyvinula sa u neho žltačka, preto pediater odporučil umiestniť ho do inkubátora. Na druhý deň večer prišla na návštevu babička Minato Mandalová a zostala v šoku, keď uvidela, ako sa okolo vnučky mrvia mravce. Hoci sa sťažovala sestričkám, odbili ju s tým, že je to úplne v poriadku.

O desať hodín neskôr, okolo tretej nadránom, dieťa skonalo. Rodina tvrdí, že keď ho vybrali z inkubátora, malo na tele stovky uhryznutí a drobné začervenané jazvy na tvári, krku, chrbte, ramenách a rukách.

"Sme si istí, že zomrelo nie kvôli ochoreniu, ale uhryznutiam mravcov. Požadujeme vyvodenie zodpovednosti za túto hroznú nedbanlivosť a potrestanie," povedal strýko dieťaťa Samar Saha. Jeho rodičia Sanjit a Dipa sú bez seba žiaľom.

Superintendant nemocnice sa vyjadril, že obvinenia vzali veľmi vážne a nariadili vyšetrovanie. Prípad sa už dostal aj do rúk polície.

Podľa médií v tom istom zariadení 22. augusta dali zranenému mužovi pod hlavu jeho vlastnú oddelenú dolnú končatinu. Za tento nerozvážny čin časť personálu suspendovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu