Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka vypadla z balkóna, otec skočil, 4 deti sirotami!

Roger Lamb nezvládol žiaľ za manželkou Zobraziť galériu (2)
Roger Lamb nezvládol žiaľ za manželkou (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Dovolenka v Maroku sa pre šesťčlennú britskú rodinu skončila tragicky. Po tom, ako žena vypadla z balkóna a o pár dni zomrela, si jej manžel zobral život podobným spôsobom. Ich štyria synovia sa v krátkom čase stali sirotami.

Roger (47) a Mathilde (44) Lambovci trávili rodinnú dovolenku v prístavnom meste Essaouira na pobreží Atlantiku, kde si prenajali dom. Žena z neznámych príčin vypadla z balkóna na treťom poschodí, ktorý sa nachádzal vo výške približne 18 metrov.

Hoci ju urýchlene previezli do nemocnice a umiestnili na jednotke intenzívnej starostlivosti, na štvrtý deň zomrela. Podľa susedov dvojice, ktorá pôvodne bývala v anglickom Penshame, sa Roger premožený žiaľom vrhol po jej smrti z hotelového balkóna. Zraneniam ešte v ten večer podľahol.

Zámožný pár má štyroch synov vo veku od deviatich do 16 rokov, ktorí sa vrátili do Británie s rodinnými príslušníkmi a stará sa o nich ich teta.

Obyvatelia Penshamu opísali Lambcov ako "piliere spoločnosti" a podľa starostu je celé mesto v šoku."Je to absolútna tragédia pre rodinu a ich štyroch krásnych chlapcov," uviedol sused.

Polícia v Maroku prípad prešetruje, o incidente informovala aj svojich kolegov v Británii. Detaily úmrtí, ktoré potvrdil aj hovorca ministerstva zahraničia, zatiaľ nie sú známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu