Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž takmer explodoval, vzduch mu roztrhol vnútornosti!

Mladíkovi zostali jazvy po operácii Zobraziť galériu (2)
Mladíkovi zostali jazvy po operácii (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Žalúdok britského elektrikára sa nafúkol ako balón, keď sa jeho zadok napichol na hadicu stlačeného vzduchu. Gareth Durrant (26) potreboval urýchlenú operáciu kvôli roztrhnutým črevám a ďalším zraneniam vnútorností.

Nehoda sa stala v júli minulého roka v továrni na výrobu karavanov, kde muž pracoval a doteraz nie je jasné, čo bolo jej príčinou.

Hoci Garethov život lekári zachránili, jeho žalúdok je stále nafúknutý, trpí bolesťami, kŕčami, depresiou, úzkosťou a záchvatmi paniky. Práceneschopný Brit preto zažaloval svojho zamestnávateľa o náhradu škody.

Incident spôsobil veľkú finančnú záťaž pre rodinu. Žena Sarah (25), ktorá je v ôsmom mesiaci tehotenstva a spolu už majú trojročného syna, pracuje iba na čiastočný úväzok a navyše sa teraz musí starať aj o manžela.

"Úplne to zmenilo môj život, bol som aktívny a zdravý, rád som hral rugby. Ale posledný rok som uviazol doma, je to frustrujúce," dodáva skľúčený mladík.

"Bol to pocit, akoby som explodoval a nedá sa ani vypovedať, aká to bola bolesť," uviedol muž s tým, že pracovníci by mali dostať školenie o prípadnom nebezpečenstve, aby si boli vedomí rizík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu