Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Africké prostitútky pili vlastnú krv a prisahali v márnici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PRAHA - Desivé praktiky vúdú používal gang obchodníkov s ľuďmi, ktorý pôsobil v Česku. Mágiou si udržoval kontrolu nad ženami z Nigérie, ktoré nútil k prostitúcii.

Väčšina žien musela pred cestou do Európy prisahať pri čarodejnom rituále, že o svojej ceste, o pobyte a detailoch z neho nikdy nikomu nepovie. Z Afriky sa skupine podarilo prepašovať nejmenej 25 mladých žien.

Pri obradoch pred odchodom museli piť vlastnú krv a ľahnúť si v márnici do truhly, kde prisahali na smrť svojej rodiny. Potom sa mohli vydať na cestu do Česka, ktorú si aj zaplatili. Gang im sľuboval prácu kaderníčok, alebo barmaniek.

Po príjazde ich však čakalo hrozné prekvapenie, gang vyložil karty na stôl. Investoval vraj do nich množstvo peňazí a keďže dohodnutá práca nie je, dlh môžu splatiť len jedným spôsobom - predávať svoje telo!

Dievčatá museli v českých kluboch poskytovať sexuálne služby. Ak sa bránili, týrali ich psychicky, ale aj fyzicky. Gang, ktorý riadila Afričanka (37), sa napokon podarilo rozbiť. Časť jeho členov zadržali v Česku, časť v Taliansku. Kupliarom teraz hrozí až 15-ročné väzenie, informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu