Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Breivik mal prostitútky v Prahe, otčim bol "sexuálne zviera"

Breivik má mať na svedomí 76 ľudských životov Zobraziť galériu (2)
Breivik má mať na svedomí 76 ľudských životov

OSLO - Nórsky atentátnik Anders Behring Breivik naposledy žil u svojej matky. Podľa nemeckého denníka Der Bild chcel životným štýlom "mamičkinho maznáčika" ušetriť peniaze na výdavky spojené s uskutočnením masakru. Breivik pritom kritizoval rozklad rodiny všeobecne aj svojej vlastnej. Príčiny údajného morálneho úpadku spoločnosti videl pravicový extrémista aj v promiskuite a feminizme.

Breivik sa k matke odsťahoval zo svojho bytu vo štvrti Frogner, jednej z najdrahších v Osle. Miesto okolo 1230 eur za byt tak platil matke zhruba len 450 "za izbu a stravu".

"Hocikto si určite pomyslí, že človek je čudák, keď vo svojich 31 rokoch ešte žije u rodičov. Ale to je pre rytiera spravodlivosti irelevantné. Jediné, na čom záleží, je mať dostatok prostriedkov a času na vykonanie všetkých príprav pred naplnením samotnej misie," napísal Breivik zhruba pred rokom vo svojom" manifeste ", v ktorom okrem iného brojí proti islamizácii Európy a multikulturalizmu a predkladá podrobný návod, ako proti ním bojovať.

Medzi príčiny modernej skazenej spoločnosti podľa neho patrí sexuálna revolúcia, feminizmus a tiež marxisti, ktorí tento liberálny koncept zneužili na vlastné účely.

Sám videl tieto nešváry a rozklad rodiny okolo seba. Keď mal rok, rozviedli sa rodičia: diplomat Jens Breivik so zdravotnou sestrou Wenche Behringovou.

Malý Anders vyrastal spolu s nevlastnou sestrou Elisabeth u matky. Tá si našla nového muža Toreho, vojaka z povolania. Jeho nevlastný syn ho označil za "sexuálne zviera". "Mal viac než 500 sexuálnych partneriek. Moja matka od neho chytila ​​genitálny opar, keď mala 48 rokov," tvrdí Breivik. Choroba jej vraj napadla aj mozog, takže teraz je "na duševnej úrovni desaťročnej".

Moderné ženy sú pre Breivika často len pobehlice. Jeho nevlastná sestra údajne mala "viac ako 40 sexuálnych partnerov". V dôsledku toho dostala chlamýdie, takže nemohla prirodzenou cestou počať dieťa.

"Moja sestra a moja matka robili hanbu mne i mojej rodine. Rodine, ktorá už bola rozložená kvôli feminizmu a sexuálnej revolúcii," napísal autor.

Breivik priznáva, že spočiatku sám žil štýlom "Sex v meste". "Dokonca som bol hrdý na svoje úlovky," dodáva. Potom ale údajne dozrel a teraz sa za to hanbí. "Som rozhodnutý prispieť svojím dielom k vyliečeniu tejto chorej spoločnosti," píše fanatik.

V spise sa tiež zmieňuje o tom, že počas svojho minuloročného pobytu v Prahe mal dvakrát pohlavný styk s prostitútkou, hoci kontakty na jednu noc nemá rád. Priznáva sa tiež, že sa chce vyhnúť trvalému vzťahu, pretože by to komplikovalo jeho operáciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu