Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Matke poslali pozostatky syna v obálke, priznali zlyhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto

CANVEY ISLAND - Mladá mamička Danielle Tiveyová (27) utrpela šok po tom, ako otvorila obálku, v ktorej boli pozostatky jej mŕtveho dieťaťa. Strašlivý omyl zo strany pracovníkov nemocnice v nej zanechal "hlbokú psychickú ranu".

Žena čakala dvojičky, jedno z nich sa však narodilo mŕtve. Trvalo jej dlhých osem mesiacov, kým nemocnica v meste Soundhend on Sea kvôli vlastnému pochybeniu uvoľnila Tommyho pozostatky. Danielle si totiž pre synčeka želala riadny pohreb.

Keď jej na recepcii jedna zo zamestnankýň odovzdala hnedú obálku, v ktorej bolo šesť vreciek obsahujúcich Tommyho kožu a vzorky tkaniva, zostala zhrozená. Trúchliacu ženu pohľad na synove pozostatky tak rozrušil, že doteraz máva zlé sny a zážitok taktiež negatívne ovplyvnil aj jej vzťah s partnerom. Nemocnicu preto zažalovala za psychickú ujmu.

"Nechápem, ako mohol byť niekto tak bezcitný. Prišla som o dieťa a oni mi poslali časti jeho tela v papierovej obálke," povedala Danielle.

Súd minulý týždeň rozhodol o tom, že jej zariadenie musí vyplatiť odškodné v nezverejnenej výške. Predstavitelia nemocnice sa Tivyovej ospravedlnili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu