Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozhorčení Chorváti: Neukojenci tu sexujú ako v swingersporne!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: thelocal.de)

ROVINJ/BRATISLAVA - Obyvatelia chorvátskeho mestečka Rovinj sa roky sťažujú na rakúskych a nemeckých turistov, ktorí prichádzajú na ich pláž kvôli výmene sexuálnych partnerov a orgiám v piesku. V snahe vyhnať promiskuitných cudzincov sa obrátili na pomoc Boha.

Hoci ide o nelegálnu činnosť tamojšia polícia proti nadržaným návštevníkom nikdy razantne nezasiahla, a tak miestnym nezostalo nič iné, iba zobrať zákon do vlastných rúk. Spolu s turistickou organizáciou vyzbierali peniaze na obnovu vyše 20 kaplniek a starých kostolíkov blízko pláže.

Kňazi a kapláni majú v pláne obchádzať miesto a prehovárať k tisícom sexuchtivých jedincov, ktorí tam trávia svoju každoročnú dovolenku. Dúfajú, že zreštaurovaný kostol Sv. Eufémie pritiahne do regiónu viac pútnikov a odradí hriešnikov, alebo im aspoň vyplní voľný čas niečím iným ako sexom na pláži.

K akcii sa pridal aj jeden z barmanov, ktorý ponúka zľavu na kokteil s názvom "Panna Mária" a odmieta ponúkať "Sex on the Beach".

"Tento rok bol posledný pre vyznavačov swingers, od budúceho roka dúfame, že sa budú držať ďalej." uviedla hovorkyňa radnice Maria Crnac Roccoová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu