Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Personál nemocnice tvrdí, že chytil krvilačnú čupakabru

Zviera vyzerá ako poriadny mix Zobraziť galériu (2)
Zviera vyzerá ako poriadny mix (Zdroj: nbc)

MARYLAND/BRATISLAVA - Jelenia hlava, krysí chvost, telo psa. Nikto si nebo istý, čo za zviera sa poneviera po lese v zadnej časti nemocnice Prince George’s Hospital Center na predmestí Washingtonu DC. Jej personál preto tvora, o ktorom sa domnieva, že ide o čupakabru, chytil a urobil z neho neoficiálneho maskota.

Zviera prvýkrát objavili po zákaze fajčenia 1. júna, kedy sa pracovníci cez prestávky vytratili do lesa. Netvora, ktorého popísali ako "klokana či potkana", nalákali na kuracie mäso a zvyšky čínskeho jedla a kvôli bližšiemu preskúmaniu zavreli do klietky.

"Ja nefajčím, ale premohla ma zvedavosť a chodil som sa na neho z času na čas pozrieť a potom sme sa rozhodli, že ho chytíme do pasce," uviedol rádiologický technik Joe Livermore pre stanicu NBC.

Nadšený personál si zviera fotil a po krátkej dobe prepustil. Zamestnanci uviedli, že bolo plaché a vôbec nie agresívne, majú však podozrenie, že v lese nemusí byť iba jedno. Čudo pomenovali "Prince Chupa" po čupakabre, legendárnom mýtickom tvorovi, ktorý vysáva krv zvierat.

Podľa dôstojníka, ktorý sa na zábery pozrel, ide o prašivú líšku, ale personál nemocnice mu neuveril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu