Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Masaker v Mexiku: Príšera s krídlami vraj vysala krv z 35 oviec!

Z ovce neznáma príšera vysala krv
Z ovce neznáma príšera vysala krv (Zdroj: YouTube)

PARACUARO - Do mexického mesta Paracuaro sa s príchodom marca vkradol strach. Mesto totiž na začiatku mesiaca údajne navštívila záhadná okrídlená obluda, ktorá zabila 35 oviec. Vysala z nich krv a inak nedotknuté telá nechala ležať v ohrade.

Miestni obyvatelia sa teraz snažia zistiť, čo presne zvieratá na ich farmách ohrozuje. Svedectvo jedného chovateľa oviec hovorí jasne. Za podivnými útokmi stojí netvor s tesákmi, pazúrmi a krídlami. Jeho teóriu sa ale nepodarilo potvrdiť, pretože v ohrade s ovcami boli aj kravy, kone a ošípané, tým sa však nič nestalo. Prečo by teda netvor, ktorého Mexičania jednoznačne označili za čupakabru, útočil iba na ovce?

"Čokoľvek záhadné sa v Mexiku bohužiaľ považuje za čupakabry," uviedol Loren Coleman, riaditeľ medzinárodného múzea kryptozoológie v Portlande, v americkom štáte Maine. Expert, ktorý sa vo svojom odbore radí k tým najvýznamnejším dnešnej doby, je v súvislosti s novým prípadom skeptický.

"Na videu vidím jednu ovcu, ktorá má prerezané hrdlo. Napriek tomu, čo sa hovorí, ale všetky ovce nie sú mŕtve a ich telá nevykazujú známky nejakého zohavenia," uviedol pre denník Huffington Post s tým, že ovce skôr podľahli nejakému ochoreniu než útoku predátora. "A čo sa týka toho svedka, povedal, že sa útočník pohyboval nesmierne rýchlo. Vôbec sa však nezmienil o veľkosti alebo farbe toho tvora. Dokonca sa nepokúsil ani o náčrt," dodal Coleman.

Existenciu čupakabier doteraz ešte nikto nedokázal, preto sa stále radí medzi záhady rovnako ako napríklad Lochnesská príšera. Zmienky o nich sa objavili predovšetkým v USA, známe sú prípady aj z Ruska.

V Mexiku vyčíňa príšera

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu