Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Priateľke "daroval" genitálny opar, ona jemu väzenie!

Zobraziť galériu (2)

LONDÝN/BRATISLAVA - Mladý Brit David Golding (28) podcenil silu zákona, keď svojej bývalej partnerke Care Scottovej (24) zamlčal sexuálne prenosnú infekciu. Nakazená žena sa neváhala obrátiť na políciu a súd nezodpovedného muža poslal do väzenia na 14 mesiacov.

Golding z Braunstonu v anglickom Northamptonshire chytil pohlavnú chorobu od predchádzajúcej partnerky a v septembri 2009 sa podľa prokurátora Stevena Evansa prejavila aj u Cary. Pár sa nakoniec rozišiel v marci 2010 a žena všetko ohlásila na políciu.

"Veľmi rýchlo u nej diagnostikovali genitálny herpes. Ide o celoživotné ochorenie, ktoré je nevyliečiteľné. Obžalovaného konfrontovala s týmto zistením, ale svoju zodpovednosť poprel. Povedal, že pri skríningu na klinike bolo všetko v poriadku," dodal prokurátor.

Sudca Michael Fowler uviedol, že týmto popretím viny uvrhol Scottovú do neistoty a zradil ich lásku. Mladíka poslal do väzenia na 14 mesiacov, aby mohol popremýšľať, aké nepohodlie tým svojej bývalej priateľke spôsobil a aký to bude mať dopad na všetky jej ďalšie vzťahy.

Goldingovi rodičia Janet (64) a Christopher (59) zostali z rozsudku v šoku. "Je to Davidov prvý trestný čin a my sme celí bez seba, čo sa s ním môže stať vo väzení. Je to dobrý syn, nezaslúži si to," uviedla matka.

Vírus, ktorý spôsobuje genitálny herpes, môže dlhú dobu driemať a prejaviť sa až o niekoľko rokov. Mnohí ľudia si ani neuvedomujú, že sú nakazení. Tí, u ktorých sa prejavia príznaky, zvyčajne trpia horúčkou, bolesťami hlavy a únavou, nehovoriac o malých svrbiacich pľuzgierikoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu