Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena sa súdi: Milenec mi dal análny a vaginálny herpes!

Michael Glyn Brown na súde
Michael Glyn Brown na súde (Zdroj: chron.com)

NEW YORK - Bývalého chirurga z Texasu Michaela Glyna Browna (54) žaluje istá žena z toho, že jej počas krátkej milostnej aféry, ktorú spolu mali, nepovedal pravdu o svojom zdravotnom stave. Bývalá milenka tvrdí, že sa od neho nakazila herpesom.

Brown sa s nemenovanou ženou, ktorá pracuje ako obchodníčka, prvýkrát stretol v roku 2009 v coloradskom Aspene. Intímne sa stýkali až od minulého leta. Ich schôdzky prebiehali v luxusných hoteloch. Predtým, než začali spolu spávať, zaviazali sa, že sa nechajú testovať na pohlavne prenosné choroby. Výsledky oboch boli negatívne. Brown však klamal.

V decembri žena zistila, že má vaginálny a análny herpes. Ten druhý spomínaný vraj dostala tak, že Glyn pri análnom sexe odmietol použiť kondóm. Neskôr zistila, že na pohlavnú chorobu bral v minulosti lieky."Skladal predsa Hippokratovu prísahu. Ako lekár úplne zlyhal," uviedol právnik žalujúcej strany.

Brown, ktorý bol už štyrikrát ženatý, nie je žiadne neviniatko. Svoju tretiu manželku raz napadol bejzbalovou pálkou, hoci bola v tom čase v siedmom mesiaci tehotenstva. Po svojej zatiaľ poslednej žene zas hádzal vázy a ocenenia, ktoré počas svojej kariéry získal. V roku 2006 chiruga zbavili lekárskej licencie, pretože bol pozitivne testovaný na kokaín. Finančnou núdzou ale rozhodne netrpí; živí ho sieť kliník, ktoré založil vo viacerých amerických štátoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu