Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Opitý prezidentov syn v hlavnej úlohe: Ja sám!

Opitý Viktor Janukovyč junior Zobraziť galériu (4)
Opitý Viktor Janukovyč junior

BRATISLAVA/KYJEV - Tradičné opilecké príznaky predviedol mladík, ktorý ledva stál na nohách, ale bol odhodlaný zvládnuť všetko sám. Krátky alkoholický výstup Viktora Janukovyča juniora, najmladšieho syna ukrajinského prezidenta, zachytáva video nakrútené ešte 12. júla v uliciach Kyjeva.

Podľa portálu Kyivpost sa údajne snažil nájdť dvere svojho domu v centre Kyjeva

Právnika ukrajinského parlamentu sprevádzala pravdepodobne ochranka, od ktorej si Viktor jr. samozrejme nechcel dať poradiť a útržkovitú komunikáciu okrem slov "ja sám" dopĺňal hlavne vulgarizmami.

Ako napísal ukrajinský portál pravda.com.ua, nie je celkom jasné, čo v ten deň Viktor jr. robil. Ako však pripomenul, len o niekoľko dní skôr, 8. júla, prezident chválil svojich synov počas tlačovej konferencie.  “Môžem uistiť všetkých, že sa nehanbím za moje deti a vnúčatá. A úprimne si želám, aby ste mali deti o nič horšie ako ja,” vyhlásil.

Video údajne nakrútila novinárka Hanna Harbovska, ktorá bola podľa svojich slov šokovaná spríávaním sa Janukoviča juniora, ale neváhala nakrútiť mladíka a video pridať na YouTube.

Na portáli sa samozrejme objavili aj ´veselé zostrihy´, ktoré pripomínajú aj mediálne dôkladne učesaný výstup prezidenta, v ktorom chválil svoje deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu