Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Dcéru, s ktorou čakal dieťa zavraždil, dostal doživotie

Zobraziť galériu (2)

KIELA - Na doživotné väzenie dnes v Nemecku odsúdili muža, ktorý pred 15 rokmi zavraždil tehotnú dcéru, čakajúcu s ním dieťa. Oznámila to agentúra DPA.

Súd v meste Kiel rozhodol, že 69-ročný muž tureckého pôvodu v roku 1996 v meste Trappenkamp zabil svoju vtedy 29-ročnú dcéru, aby utajil incestný vzťah. Zločin odhalila až mladšia sestra zavraždenej, ktorá sa vlani rozhodla otca udať. Muža zatkli v decembri 2010.

Otec mladšej dcére hrozil zabitím a tak ju prinútil, aby mu pomohla pri odstránení mŕtvoly. Telo najskôr zahrabal v garáži a neskôr jeho časti vyhadzoval do smetí. Niekoľko kostí z prstov však zostalo v garáži, čo stačilo na jeho usvedčenie.

Obeť po vypršaní turistického víza žila v Nemecku ilegálne. Príbuzní na súde potvrdili, že otec dcéru ponižoval a znásilňoval. Obžalovaný, ktorý v Nemecku žije viac ako 40 rokov a v roku 2001 získal občianstvo, tvrdil, že dcéru zabil nechtiac pri hádke.

Keďže obeť žila v Nemecku ilegálne, úrady jej zmiznutie nezaregistrovali. Pred vraždou poslal páchateľ manželku na liečenie a neskôr jej hovoril, že po dcéru prišla polícia a následne ju vyhostili do Turecka. Keď manželka chcela vycestovať do Turecka, oznámil jej, že dcéra zahynula pri zemetrasení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu