Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kanibal zavraždil dve deti, pred súdom popisoval svoje chúťky!

Kanibal Jan O.
Kanibal Jan O. (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Počas procesu sa priznal, že v novembri 2010 v lese zavraždil Ninu (13) a Tobiasa (13). Popisoval, ako na nich ukájal svoje kanibalistické a upírske chúťky. Kanibala z nemeckého Bodenfelde Jana O. (26) dnes podľa agentúry DPA odsúdili na doživotie.

Sudca Ralf Günther zdôraznil "nepredstaviteľnú dimenziu" zločinu. "Človek si ťažko dokáže predstaviť niečo hroznejšie," povedal Günther.

Počas procesu na súde v Göttingene Jan O. priznal, že dievča zabil bodnými ranami nožom do krku a sal krv vytekajúcu z rany a ukusoval mäso. Chlapca zabil o päť dní neskôr škrtením a bodnými ranami nožom.

Okrem doživotného väzenia súd nariadil ochrannú psychiatrickú liečbu odsúdeného. Už v čase oboch činov bol Jan O. v podmienke a kvôli problémom s drogami ho mali čoskoro poslať do odvykacej kliniky.

Najznámejším kanibalskými prípadom v poslednom čase v Nemecku je takzvaný kanibal z Rottenburgu. V roku 2006 ho odsúdili na doživotie za "vraždy pre potešenie". V roku 2001 istému inžinierovi z Berlína odrezal penis, potom muža zabil a čiastočne zjedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu