Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kvôli bradavici si odstrelil vlastný prst!

Sean Murphy
Sean Murphy

DONCASTER - Istý britský pracovník strážnej služby, ktorému na prste narástla nepekná bradavica bol tak zúfalý, že v snahe zbaviť sa jej si odstrelil prst.

Frustrovaný Sean Murphy sa predtým posilnil niekoľkými "panákmi. Potom namieril na ukazovák svoju poloautomatickú Berettu a vystrelil. Nezvyčajné riešenie zdravotného problému malo aj policajnú dohru; kvôli nelegálne držanej strelnej zbrani, ktorú vraj našiel v kroví neďaleko škôlky, ho krátko nato zatkli.

Sudcovi ho však prišlo ľúto a tridsaťosemročného muža pustil na slobodu. Obmäkčil ho jeho príbeh o tom, aké utrpenie mu škaredá bradavica za posledných päť rokov spôsobovala. Pomôcť Murphymu nedokázal ani lekár, ktorý mu na ňu predpísal rôzne krémy a mastičky.

"Dosť to bolelo, ale bál som sa, že mi to ostane na celý život, tak som sa jej rozhodol raz a navždy zbaviť," povedal Sean. "Nečakal som, že si s spolu s bradavicou odstrelím aj prst, ale stalo sa. Nezostalo z neho takmer nič, takže sa ani nedal prišiť späť."

Jeho právnik povedal, že to bol najbizarnejší prípad, na akom sa kedy podieľal. "Môj klient sa stal obeťou vlastnej hlúposti. Toto bol ten najneobvyklejší spôsob liečby, aký som kedy videl."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu