Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šesťdňové bábätko sestričky ponorili do vriacej vody!

Noha Katie bola nepekne popálená Zobraziť galériu (2)
Noha Katie bola nepekne popálená

STAFFORD - Britská polícia vyšetruje dvojicu pôrodných sestier po tom, ako ľavú nožičku iba niekoľkodňového bábätka ponorili do vriacej vody.

K incidentu došlo v dome Julie Wardovej, kde prišli sestry malej Katie vykonať bežné krvné testy. Matku požiadali o misku horúcej vody, nepovedali jej však, na aký účel to malo byť.

Súčasťou procedúry je ponorenie päty novorodenca do teplej vody, aby sa lepšie rozprúdila krv. Pracovníčky nemocnice Stafford Hospital neskontrolovali teplotu a Katienu ľavú nohu namočili rovno do misky.

"Bola som na poschodí v spálni, keď som zrazu začula hrozný krik. Okamžite som zbehla dole a videla som, ako z Katinej nožičky visí koža," povedala Julie. Dcérku okamžite previezla do nemocnice, kde ju ošetrili. Lekári ju však varovali, že neskôr by mohla mať problémy pri chodení. Predstavitelia Stafford Hospital uviedli, že prípad vyšetrujú.

Spomínaná nemocnica pred pár rokmi čelila obrovskému škandálu. Podľa viacerých zdrojov v nej totiž pravidelne dochádzalo k pochybeniam lekárov, kvôli ktorým malo za posledné tri roky prísť o život vyše 1200 pacientov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu