Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sociálka vzala matke dcéru (8), ktorej pichala botox

Kerry Campbellová pichá svojej dcére Britney botox Zobraziť galériu (2)
Kerry Campbellová pichá svojej dcére Britney botox

NEW YORK - Kerry Campbellová, ktorá sa v americkej televíznej šou "pochválila", že svojej osemročnej Britney pichá botox, aby mala väčšie šance v detských súťažiach krásy, už dcéru v starostlivosti nemá.

Dieťa jej odobrala sociálna služba, oznámil americký televízny program Good Morning America, v ktorom Campbellová minulý týždeň šokovala rozhovorom o botoxe, aj fotografiami, na ktorých bolo vidieť, ako dcére túto látku na vyhladenie vrások vpichuje.     

Rozhovor, ktorého sa zúčastnila aj malá Britney, vyvolal rozruch medzi divákmi a spustil vyšetrovanie úradov na ochranu detí, ktoré preverujú, či sa matka dopustila týrania zverenej osoby. Britney v relácii povedala, že ju pichanie injekcií občas bolí a niekedy si trochu poplače, ale že si na ne zvykla a vyzerá po nich lepšie. Na otázku, či vie, prečo ich dostáva, najprv odpovedala, že nie. Až po nabádaní od matky dodala, že videla, že má vrásky a nemyslí si, že by boli pekné.     

"Hovorila som s človekom oboznámeným s tým prípadom. Britney už nie je s matkou v ich dome. Má sa dobre," povedala spravodajkyňa Good Morning America Lara Spencerová. "Prípad vyšetruje služba na ochranu detí a počas týždňa by sme mali poznať nové podrobnosti. Ale hlavné je, že (Britney) sa má dobre," dodala.    

Campbellová, ktorá pochádza z britského Birminghamu, prvýkrát hovorila o tom, že dcére pichá botox, už v marci, keď svoj príbeh zverila britskému bulvárnemu denník The Sun. V ňom tvrdila, že používanie botoxu je na detských súťažiach krásy bežné, čo však organizátori popierajú.     

"Tiež by som čoskoro chcela operáciu pŕs a nosa, aby som mohla byť hviezda," dodalo osemročné dievčatko, ktorému vraj matka tiež voskom odstraňovala chĺpky.    

Aplikácia botoxu je pomerne bolestivá a na kozmetické účely sa neodporúča nikomu mladšiemu ako osemnásť rokov. U dieťaťa môže botox ochromiť vyvíjajúce sa svaly; aplikovaný na zlé miesto alebo v nesprávnej dávke môže navyše spôsobiť dýchacie ťažkosti, alebo ovplyvniť schopnosť dieťaťa prehĺtať.     

Botox bol zavedený v roku 1989 ako prostriedok pre vyhladzovanie vrások, ale schválený je aj na liečbu takých problémov, ako je nadmerné potenie či migrény. Látka, ktorá je prečistená formou jedu botulínu, blokuje spojenie medzi nervami a svalom, a dočasne sval ochromuje. 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu