Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Babka, matka a vnučka: Každá má iný druh rakoviny!

Brenda Williamsová (vľavo), Doreen Pringleová a Paula Williamsová
Brenda Williamsová (vľavo), Doreen Pringleová a Paula Williamsová (Zdroj: North News)

LONDÝN/BRATISLAVA - Tri generácie žien v jednej rodine zistili iba v priebehu piatich mesiacov, že majú rakovinu! Jednej z nich zostávajú už len týždne života.

Paule Williamsovej (41) minulý mesiac lekári zdelili, že má rakovinu krčka maternice v poslednom štádiu a pravdepodobne jej onedlho podľahne. Táto hrozivá novinka prišla iba dva týždne po tom, ako u jej matky Brendy Williamsovej (61) zistili rakovinu hrubého čreva a jej babičke Dooren Pringeovej (86) diagnostikovali v decembri leukémiu.

"Myslím, že keby som nemala blízku rodinu, bola by som na tom naozaj zle. Ale pretože je medzi nami také silné puto, som OK," hovorí Paula, ktorá ženám odkazuje, aby nezabúdali na pravidelné gynekológické prehliadky.

Zvyšok času, ktorý jej zostáva, si chce naozaj užiť a byť šťastná. Tento týždeň plánuje rodinný vianočný obed, pretože neverí, že by sa toho ozajstného ešte dožila.

Jej matku Brendu najviac trápi Paulino ochorenie, pri ktorom zabúda na to svoje a starú mamu Doreen zase trápi ochorenie ich oboch, keďže v jej veku vraj na smrti až tak nezáleží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu