Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Syna (6) mala udusiť a telíčko odhodiť na poľnú cestu!

Nebohý chlapec Camden Hughes
Nebohý chlapec Camden Hughes (Zdroj: SITA)

BOSTON - Ženu, ktorej šesťročného syna našli minulý víkend mŕtveho na poľnej ceste v americkom štáte Maine, obvinili zo zabitia chlapca a odhodenia jeho tela na cestu. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie miestnych úradov.

 Chlapcova nezvestnosť nebola nahlásená a nikto ho nehľadal. Julianne McCreryová (42) z mesta Irving v štáte Texas, ktorá zabila svojho syna Camdena Hughesa, je obvinená z vraždy druhého stupňa.

Polícia ju dnes zatkla a potom dostali udalosti rýchly spád: súdne právomoci prešli z Maine, kde chlapcovo telo našli, na štát Massachusetts, kde vypátrali a vypočúvali McCreryovú, a potom na štát New Hampshire, kde podľa presvedčenia úradov chlapec zomrel. V tomto štáte boli nakoniec oficiálne vznesené obvinenia.

McCreryová sa mala ešte dnes postaviť pred súd pre obvinenie, že bola na úteku a vyhýbala sa spravodlivosti, hoci bola podozrivá z vraždy.

Predbežné závery pitvy naznačili, že príčinou Camdenovej smrti bolo udusenie a spôsobom smrti bola vražda. Uviedol to hlavný súdny lekár. Vražda sa ďalej vyšetruje.

Právnik McCreryovej dnes vyhlásil, že jeho klientka má samovražedné sklony. "Stále opakuje len to, že jej syn je v nebi a ona chce ísť za ním," povedal advokát.

Podľa policajných záznamov v Texase McCreryovú zatkli najmenej dvakrát za prostitúciu a raz za prechovávanie drog s úmyslom ich distribúcie. V roku 2009 ju odsúdili na rok väzenia za menej závažný trestný čin, prostitúciu. V roku 2004 ju odsúdili na tri roky väzenia podmienečne za závažný trestný čin prechovávania zakázanej látky.

Jej syn zomrel v sobotu minulý týždeň a v ten istý deň našiel jeho telo miestny obyvateľ z mestečka South Berwick v štáte Maine, neďaleko štátnej cesty vedúcej do New Hampshire.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu