Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Middletonovcov vyšla svadba dcéry na štvrť milióna libier

Kate Middletonová
Kate Middletonová

LONDÝN - Vďaka svadbe roka vo Veľkej Británii prišla rodina Middletonovcov o štvrť milióna libier (282 tisíc eur), informuje dnes britská tlač.

Rodičia nevesty Kate, Michael a Carole Middletonovci, zaplatili len za noblesný hotel Goring, ktorý si kompletne prenajali na dva dni, 100 tisíc libier.

Aj šaty troch žien v rodine niečo stáli: za svadobnú róbu nevesty Kate od hviezdnej návrhárky Sarah Burtonovej dala rodina 40 tisíc libier. Biele šaty jej sestry Pippy (27), na ktorú spozornelo v piatok mužské pokolenie, stálo 20 tisíc libier. Róba svadobnej mamy Carole vyšla vraj na 10 tisíc libier - rovnako aj obleky otca Michaela a jeho syna Jamesa. K tomu ešte treba prirátať sumy za topánky a šperky.

Ďalších 25 tisíc libier zaplatili svadobní rodičia za dve oslavy v spomínanom hoteli - jedna sa konala vo štvrtok, druhá v piatok - obe pre blízkych rodinných priateľov. Rodina prispela sumou 10 tisíc libier aj na oslavy, ktoré sa konali v kráľovskom paláci.

Rodičia Middletonovci - predtým boli pilotom a letuškou - sú považovaní za milionárov, ktorí sa vypracovali vlastným úsilím. Majú firmu, ktorá sa zaoberá organizovaním eventov, a vďaka nej prišli k bohatstvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu