Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Natočil sex so spolužiačkou a púšťal ho kamarátom!

Obvinení kadeti Daniel McDonald a Dylan De-Blaquiere
Obvinení kadeti Daniel McDonald a Dylan De-Blaquiere

CANBERRA - Škandál okolo skrytého natáčania pohlavného styku a umiestnenie nahrávky na internet na austrálskej vojenskej akadémii bude mať súdnu dohru. Dvaja študenti vo veku 18 a 19 rokov si dnes vypočuli obvinenie zo zneužitia siete na nekalé účely a jeden z nich navyše z obscénneho správania.

Prípad začal zamestnávať austrálske médiá pred tromi týždňami, keď osemnásťročná študentka akadémie vzniesla obvinenia proti spolužiakovi, že ich styk, ktorý bol z oboch strán dobrovoľný, skryto natočil a pustil cez počítačovú sieť ďalším šiestim študentom.

Sudca dnes obvinených prepustil na kauciu a predvolal ich opäť na 20. mája. V prípade odsúdenia im hrozia tri až päť rokov väzenia.

Vedenie školy na zverejnenie prípadu pôvodne nereagovalo, ale nakoniec si ministerstvo obrany vynútilo odvolanie riaditeľa akadémie. V súvislosti so škandálom sa navyše prihlásilo niekoľko absolventiek akadémie, ktoré majú údajne podobné skúsenosti.

Austrálske ministerstvo obrany je pod tlakom kvôli kontroverznému využitiu internetovej siete aj v prípade vojakov slúžiacich v Afganistane. Niekoľko sa ich na jednom zo sociálnych portálov vyjadrovalo rasisticky na úkor Afgancov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu