Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

S "kozami" a sado-masom vyrazila do predvolebnej kampane

Kontroverzný plagát Zobraziť galériu (2)
Kontroverzný plagát

MADRID - Španielska politička Sole Sanchezová si zvolila vcelku nezvyčajný spôsob ako upútať pozornosť potenciálnych voličov. Kandidátka za Demokratickú stranu sa pustila do boja o politické kreslo v meste Ciutadella s prednosťami, ktorým odolá len máloktorý muž.

Blondínka sa nechala zvečniť na provokujúcom plagáte, kde pózuje "hore bez" a jej ženské ozdoby zvierajú ruky neznámeho muža stojaceho za ňou. Pod obrázkom je nápis "dos grandes argumentos", čo v preklade znamená "dva hlavné argumenty".

Za toto kontroverzné dielo Sanchezovú udali jej protikandidáti na Úrad dohliadajúci na rovnosť pohlaví. Plagát totiž považovali za príliš vulgárny a tvrdia, že "šírením sexizmu a svojím telom chce dosiahnuť svoje zvolenie".

Ďalšia fotografia ju zase zobrazuje odetú iba v spodnej bielizni pričom ruky aj nohy má zviazané v štýle sado-maso. "Nikto nie je viac feministický ako ja. Každá osoba má priestor na sebavyjadrenie a to som prostredníctvom svojich pŕs a tela spravila aj ja. Ak jediné čo dokážu moji kritici robiť je pozerať sa, je to ich problém," reagovala na obvinenia Sanchezová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu