Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Štyridsiatnička Halle Berry: Predviedla prsia aj nového chlapa!

Halle Berry Zobraziť galériu (9)
Halle Berry (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zatienila všetky ženy v okolí! Halle Berry (44) odvaha v móde určite nechýba a stávka na výrazný ružový model s hlbokým výstrihom sa naozaj vyplatila. Herečka pripomínala exotickú kvetinu a niet divu, že Olivier Martinez (45) z nej nevedel odtrhnúť zrak!

Plné prsia, zvodné krivky a hebká pokožka! Nevedno, či Halle Berry našla recept na večnú mladosť, faktom však je, že za posledné roky akoby nezostarla ani o deň. Dokonalá postava, krásna tvár a mladistvý účes jej uberajú na veku aspoň desaťročie!

Halle vo výrazných ružových šatách, ktoré si obliekla na párty v Beverly Hills naplno rozkvitla a za iskru v jej očiach určite niesol zodpovednosť jej nový priateľ. Nie je ním nik iný ako bývalý milenec Kylie Minogue, Olivier Martinez. Ten si spoločnosť krásnej herečky zjavne užíval aspoň tak, ako ona jeho – koniec koncov, oficiálne sa objavili bok po boku len po prvý krát!

Svadba nebude! Napriek tomu, že Halle doslova žiari šťastím, pred oltár sa nechystá. Naopak, priznala, že manželstvo nie je pre ňu. „Priala by som si, aby som si uvedomila skôr, že nie som typ na manželstvo. Ušetrilo by mi to za uplynulé roky veľa času, bolesti a smútku,“ priznala čokoládová kráska, ktorá mala na mužov neraz smolu. „Keď prišlo na lásku, robila som samé zlé rozhodnutia. Bola som idiot,“ uvedomuje si dnes. Nuž, nezostáva iné len dúfať, že s Olivierom bude mať viac šťastia!

Halle Berry a Olivier Martinez

Štyridsiatnička Halle Berry: Predviedla
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu