Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z Fica sa stal narúžovaný svalnáč s tmavými vlasmi!

Nájdete aspoň päť rozdielov? Zobraziť galériu (2)
Nájdete aspoň päť rozdielov?

BRATISLAVA – Tak to sa podarilo... Z plagátu, ktorý pozýva ľudí na športovú akciu Smeru sa usmieva muž, ktorý je podobný podpredsedovi parlamentu Robertovi Ficovi. To, že sa reklama veľmi nepodarila priznáva aj centrála strany. Vraj za to môže zlá tlačiareň.

Exhibičný futbalový zápas, ktorý sa koná najbližší víkend v Klokočine, organizujú mládežníci zo Smeru. Tí mali na starosti aj spropagovanie akcie. Rozdať si to majú so straníkmi zo Smeru- Keďže vraj nemajú dostatok peňazí, použili starú preskenovanú fotografiu a lacnejšiu tlačiareň. "Robili to naši mladí z Nitry a použili fotografiu ešte z kampane 2006," reagoval predseda Mladých sociálnych demokratov a poslanec Smeru Andrej Kolesík. Výsledok však vyznieva celkom vtipne. Najväčším lákadlom je podľa plagátu však kapitán Robert Fico, ktorého fotografia je aj dominantná.

Hneď na prvý pohľad je však jasné, že jeho obraz je dosť vzdialený od reality. Muž na obrázku akoby mal narúžované pery, svaly ako Rambo a tmavé obočie aj vlasy. V budúcnosti preto budú musieť mládežníci komunikovať použitie podoby bývalého premiéra s centrálou strany.

Zápas pripomína časy, keď Fico ako premiér otváral ihriská. Nemalo by chýbať občerstvenie a tombola zadarmo. Okrem Fica spestrí program hlavne pre dámy spevák Tomáš Bezdeda, tanečníci Ivana a Tomáš Surovcovci či moderátor Perfekto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu