Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chlapček (6) nabúral do auta, keď šoféroval po jedlo!

Chlapec si sám vzal auto a nabúral
Chlapec si sám vzal auto a nabúral

KLAMATH FALLS - Američanka utrpela v nedeľu ráno zranenia, keď šesťročný chlapec vzal matkinu dodávku a narazil ňou do iného vozidla. Informovala o tom dnes polícia amerického štátu Oregon, kde k havárii došlo.

Nehoda sa stala približne o 07.15 h miestneho času na južnom predmestí mesta Klamath Falls v Oregone. Na miesto zrážky privolali záchranárov, ktorí zistili, že jedným z účastníkov nehody je šesťročný vodič dodávky Plymouth Voyager z roku 1996.

Chlapec vzal rodinné auto a šoféroval ho sám. Narazil do niekoľkých poštových schránok, potom prudko odbočil do úzkej uličky, kde sa čelne zrazil s polododávkou Dodge Dakote z roku 1992, ktorú riadila žena (29).

Chlapec sa nezranil napriek tomu, že nemal zapnuté bezpečnostné pásy, žena utrpela menej závažné zranenia. Chlapec vysvetlil, že bol hladný, vzal si z domu hrsť drobných a nasadol do auta, aby si zohnal nejaké jedlo. Jeho meno úrady nezverejnili.

Polícia prípad vyšetruje v spolupráci s úradom sociálnej starostlivosti o deti. Nie je známe, ako došlo k situácii, že si chlapec mohol sám vziať auto.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu