Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šialený Nemec odrezal dcérinmu priateľovi semenníky!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: isifa)

BERLÍN - Nemec (48), ktorý bez narkózy vykastroval priateľa (58) svojej dcéry (17), si odpyká šesť rokov za mrežami. Súd v Bielefelde mu okrem toho podľa agentúry DPA prikázal vyplatenie 80 tisíc eur bolestného.

Súd muža odsúdil za ťažké ublíženie na tele. Hrôzu činu obžalovaného sa dá len ťažko pochopiť, konštatoval predsedajúci sudca Georg Zimmermann. Obžalovaný sa priznal, že v novembri 2010 oveľa staršiemu milencovi svojej dcéry odrezal semenníky. Spútaný muž prežil len vďaka tomu, že páchateľ privolal prvú pomoc.

Vykastrovaný muž má sám päť detí a deväť vnúčat. Je dedkom najlepšej priateľky sedemnásťročnej dievčiny. Kvôli svojmu zraneniu nemohol počas procesu vypovedať. Stále je v liečení a do konca života musí brať umelý testosterón, povedal jeho právnik Harald Schlüter.

Údajný milenec hovoril o "veľkej láske" voči dievčaťu, ktoré je o 41 rokov mladšie. Podľa sudcu si staval vzdušné zámky a sníval o svadbe a ďalších deťoch. Kvôli mladučkej dievčine dokonca po 36 rokoch opustil manželku a rodinu. Za krvilačnú pomstu požadoval odškodné vo výške 150 tisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu