Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrhlík unášal spiacich chlapcov a sexuálne ich zneužíval!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

VERDEN - Nemecká polícia zatkla muža, ktorého podozrieva z vrážd piatich chlapcov unesených z táborov v Nemecku, Francúzsku a Holandsku. Únosy počas spánku sa začali v roku 1992, ich telá našli zahrabané v piesku, v lese alebo utopené v rybníku.

Muž je podozrivý vo viacerých prípadoch vrážd, ktorých presný počet nezverejnili, a vyše 40 sexuálnych útokov na chlapcov. Patrí medzi ne aj únos deväťročného chlapca Dennisa v roku 2001 z tábora pri severonemeckom Cuxhavene.

Polícia sa predtým vyjadrila, že sériové vraždy sa zrejme začali v roku 1992, keď zo spálne internátnej školy južne od Hamburgu zmizol 13-ročný Stefan. Jeho telo našli pochované v pieskových kopcoch.

Severne od Hamburgu v roku 1995 uniesli zo stanu osemročného chlapca, ktorého telo sa našlo v pieskových dunách v Dánsku. V roku 1998 zmizol 1998 z tábora v holandskom Brunssume 11-ročný chlapec, jeho telo sa našlo v priľahlom lese. A v roku 2004 uniesli z hostelu v západofrancúzskom Saint-Brevin-les-Pins tiež 11-ročného chlapca, ktorého telo sa našlo v rybníku.

Policajné záznamy obsahujú 40 nevyriešených prípadov, v ktorých muž sexuálne zaútočil na spiacich chlapcov v stanoch, hosteloch a súkromných domoch v severnom Nemecku bez toho, aby ich uniesol. Podľa polície podobnosť prípadov naznačuje sériového páchateľa.

Prokurátori sa vyjadrili, že podrobnosti zverejnia počas dnešného dňa na tlačovej konferencii vo Verdene. Brémsky denník Weser Kurier napísal, že podozrivý pracoval v oblasti sociálnej starostlivosti. Informáciu sa nepodarilo overiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu