Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kým matka umierala, dcére (13) posielal zvrhlé SMS!

Muž sa pred médiami skrýval
Muž sa pred médiami skrýval

LONDÝN/BRATISLAVA - Ošetrovateľ Oberi Asante (37) bombardoval dospievajúcú dcéru svojej smrteľne chorej pacientky koketnými textovými správami, tvrdí obžaloba. Hoci existujú dôkazy, muž sexuálny motív popiera a bráni sa, že o všetkom vlastne iba fantazíroval a nemyslel to vážne.

V SMS, ktoré zasielal v období medzi júnom a augustom 2008, popisuje tínedžerku ako veľmi peknú a výzorovo staršiu. Vekový rozdiel pre neho údajne nie je probém, avšak sám si ubral desať rokov. Podľa slov školáčky sa začala cítiť nahnevaná a rozrušená.

Suzannah Stevensová, ktorá viedla výsluch, odmietla tvrdenia, že sa snažil iba nadviazať priateľstvo, malo mu ísť údajne o sex. S tým Asante nesúhlasil a vraví, že dievča ho kontaktovalo prvé. Ošetrovateľ však pokračoval v zasielaní SMS aj po požiadavke, aby prestal. Keď na svoje správy nedostal žiadnu odozvu, pokúsil sa neúspešne o telefonický rozhovor.

Asanteho obhajkyňa hovorí, že správy sú vytrhnuté z kontextu a jednostranné, keďže texty dievčaťa neboli posudzované. Podľa nej neexistujú žiadne priame dôkazy o jeho sexuálnej motivácii.

Asante sa priznal k dvom obvineniam proti nemu, pripustil zasielanie správ školáčke a to, že tým sledoval osobný vzťah s dcérou pacientky. Sexuálne motivované správanie však popiera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu