Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slona v cirkuse tĺkli vidlami a kopali!

Rumun mláti slonicu vidlami Zobraziť galériu (2)
Rumun mláti slonicu vidlami

LONDÝN - Slonica Anne začína nový život. Po rokoch strávených v cirkuse, kde s ňou zaobchádzali tak akokeby ani nebola živý tvor, si "zbalila kufre" a odišla do safari parku Longleat na juhozápade Anglicka.

Na zlé zaobchádzanie so zvieraťom upozornila šéfa cirkusu Bobbyho Robertsa verejnosť. Ten údajne o ničom nevedel a zostal šokovaný keď si pozrel video, ktoré dokazuje týranie päťdesiatdeväťročnej Anne. Nahrávka pochádza od istej skupiny ochrancov zvierat a zobrazuje nedávno najatého rumunského ošetrovateľa Nicolaea Nitua ako slonicu kope a tlčie vidlami.

"Bol som zhnusený tak ako všetci ostatní keď som zistil čo sa deje v mojom cirkuse. Veril som Nicolaeovi, že sa o ňu dobre stará, ale "sakramentsky" som sa mýlil," povedal Roberts. Polícia sa momentálne snaží Rumuna vypátrať a odovzdať do rúk spravodlivosti.

Anne našťastie týraním neutrpela trvalé zranenia, kvôli svojmu vysokému veku však trpí reumou, na ktorú ju už liečia. "Som rád, že sa pre Anne podarilo vybaviť druhý domov. Bude to tam milovať," dodal Roberts.



Týranie slonice Anne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu