Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stúpenec satana vymýval mozgy, vraj dokázal privolať cunami!

Odsúdený násilník Colin Batley Zobraziť galériu (3)
Odsúdený násilník Colin Batley

SWANSEA - Mladá Gemma Marlingová si na svoje detstvo a dospievanie spomína len veľmi nerada. Kvôli svojej matke a jej priateľovi, prívržencovi satanského kultu, zažívala ťažké časy, z ktorých sa spamätáva doteraz.

Jacqueline Marlingová (42) totiž svoju vlastnú dcéru a aj iné deti sexuálne zneužívala. O nič lepší nebol ani jej partner, líder satanského kultu Colin Batley. Ten Gemmu niekoľkrát znásilnil, čoho výsledkom je trojročná Emily.

Gemmino utrpenie začalo keď mala osem rokov. Vtedy sa rodina presťahovala z Londýna do západného Walesu. Usadili sa v peknom domčeku uprostred prírody, všetko však bolo len pozlátko. "Jednej noci, keď som už spala, ma mama zobudila a vzala na prízemie. Colin sedel v obývačke, na stole uprostred bola zapálená sviečka, vyzeralo to strašidelne," opisuje desivý zážitok mladá žena. Jacqueline sa s partnerom potom pred očami zhrozenej dcéry pomilovali a mladá žena si spomína ako jej Colin povedal, že "keď začne menštruovať, aj ona bude jeho". O tri roky svoje slová naplnil.

Batley bol veľkým fanúšikom satanistického spisovateľa Aleistera Crowleyho. Sám si okolo seba vytvoril kult a neskôr i hárem plný ženských obdivovateliek, ktoré sa mu pravidelne oddávali pričom hlásal, že znásilňovanie a promiskuita sú normálne. Do tohto začarovaného kruhu zatiahol aj Gemmu. "Jedného dňa, keď bolo vonku veľmi horúco, som sa vrátila späť do domu, aby som unikla pred teplom. Vtedy ma Colin prvýkrát znásilnil a pokračoval v tom ešte ďalšie dva mesiace." Batley dievčaťu povedal, "že je to test a keď prejde, odíde s ním do jeho paláca. Ale ak nie, pôjde do pekla a bude strašne trpieť".

Keď mala Gemma šestnásť, matka ju nafilmovala pri pohlavnom styku s o rok mladším chlapcom a video si potom púšťala spolu so svojím zvráteným priateľom. Batleyho kult tak pohltil, že si dokonca myslel, že za cunami, ktoré v roku 2004 postihlo Indonéziu, môže on. Tvrdil, že to spravil preto,lebo "ľudstvo porušilo pravidlá a bohov to nahnevalo". "Totálne mi vymyl mozog. Všetkému čo povedal, som verila. Čo iné mi ostávalo?"

O rok neskôr už Gemma čakala Colinove dieťa. V tom čase sa zo zúfalstva pokúsila dvakrát o samovraždu. Onedlho prišla ďalšia rana; Batley ju donútil pracovať ako prostitútku v jednom bristolskom nevestinci. To už si Gemma povedala "dosť", vzala dieťa, pasy a rodné listy a utiekla preč k príbuzným do Essexu. Colina udala na polícii a tá neskôr členov kultu zatkla.

Batleyho začiatkom mesiaca odsúdili na doživotie s možnosťou podmienečného prepustenia po 11 rokoch, Gemmina matka si odsedí 12 rokov. "Teraz sa už sústredím iba na Emily. Chcem jej dať všetko čo som nemala ja vrátane rodičovskej lásky," dodala životom skúšaná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu