Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca teória: Za apokalypsou je americká tajná zbraň!

Lietadlo zhadzuje neznámu hmotu Zobraziť galériu (3)
Lietadlo zhadzuje neznámu hmotu

BRATISLAVA – Prírodná katastrofa alebo cielený útok na ekonomiku? Položiť si túto otázku vás donúti video, ktoré sa stalo po nešťastí v Japonsku hitom na internete. Kanadský novinár žijúci v Japonsku v ňom totiž tvrdí, že zemetrasenie vyvoláva americká geofyzická zbraň HAARP. Dokonca prezradil, že japonský minister financií mu v rozhovore priznal, že Spojené štáty sa jeho krajine vyhrážali zemetrasením s cieľom ovládnuť tamojší finančný systém.

Novinár Benjamin Fulford, ktorý sa niekoľko rokov venuje téme tajne zbrane schopnej meniť počasie, bol sedem rokov šéfom ázijskej redakcie časopisu Forbes. Rezignoval v roku 2005, ako sám tvrdí, kvôli nadmernej cenzúre. Pred dvomi rokmi uverejnil na internete krátky dokument o tom, ako Američania zastrašujú a zneužívajú technológiu HAARP. Ide o vyslanie miliónov Watov mikrovĺn do ionosféry, ktorá sa zahreje a energetické odrazy vyvolajú zemetrasenie.

Ako dôkaz uvádza aj zemetrasenie v Číne. Získal zábery, ako lietadlá zhadzujú neidentifikovateľnú hmotu. Navyše ukázal aj fotografie pripomínajúce polárnu žiaru na oblohe, čo má byť predzvesť zemetrasenia. Asi tridsať minút od pozorovaného miesta ho úrady aj naozaj zaznamenali.

Fulford tvrdí, že aj zemetrasenie v Japonsku bolo vyvolané umelo. V roku 2004 robil rozhovor s Heinzom Takenakom, bývalým japonským ministrom financií. Konfrontoval ho aj s témou, že japonský finančný systém nechal napospas americkým oligarchom. Video o HAARPE je so slovenskými titulkami.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu