Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kto mi ukradol nohu?, pýta sa zúfalý invalid

Darrylova protéza bola vyrobená na mieru a je na nej logo jeho obľúbeného futbalového tímu
Darrylova protéza bola vyrobená na mieru a je na nej logo jeho obľúbeného futbalového tímu

OAKLAND - Kalifornská polícia rieši bizarný prípad zmiznutia protézy nohy, ktorá ešte donedávna patrila obeti dopravnej nehody. Otázka však znie, prečo by niekto končatinu vyrobenú špeciálne na mieru vôbec kradol?

Odpoveď na ňu zaujíma Darryla Turnera, ktorému protetickú nohu ukradli priamo spred domu. "Žijem tu už osem rokov a niekedy si ju zvyknem odkladať ešte pred vstupom do domu. Nikdy mi ju však nikto neukradol," vysvetľuje nešťastný Darryl.

Umelú končatinu nechal 12. februára pred uzamknutou prednou bránou predtým, než si išiel zajazdiť na svojej upravenej štvorkolke. Po chvíli sa vrátil a s hrôzou zistil, že noha tam už nie je. O tú svoju prišiel v roku 1985 pri nehode na motocykli. Predošlá protéza mu však už nesedela, tak si zaobstaral novú.

Teraz je Darryl zúfalý, pretože novú nohu za 7500 dolárov (6062 eur) si nemôže dovoliť. Nie je schopný používať ani barle, pretože jeho ľavá ruka je paralyzovaná. Zmiznutie ohlásil na polícii, ktorá sa momentálne snaží nájsť páchateľa krádeže. "Cítim sa ako pred dvadsiatimi piatimi rokmi, keď som prvýkrát prišiel o nohu. Nechápem ale, čo s ňou budú (zlodeji) robiť," dodal nešťastník.



Kto ma moju nohu?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu