Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Na pohotovosti prišlo dievčatko (2) o ruku i obe nohy!

Malyia je zmrzačená na celý život
Malyia je zmrzačená na celý život

SACRAMENTO - Kalifornský manželský pár zažaloval tento týždeň nemocnicu v meste Sacramento po tom, ako ich dvojročná dcérka prišla počas niekoľkohodinového čakania na pohotovosti o takmer všetky končatiny.

Rodičia malú Malyiu priviezli do nemocnice Methodist Hospital s vysokou horúčkou. Dievčatku sa taktiež zmenila farba kože a bolo veľmi zoslabnuté. Každou hodinou sa jej stav zhoršoval, až nakoniec otec Ryan Jeffers uprosil lekárov, aby ju konečne vyšetrili.

Stav dieťaťa bol však v tej chvíli už natoľko vážny, že ho museli previezť do inej nemocnice. Doktori zistili, že dievčatko má v tele streptokoka typu A. Infekcia sa rozšírila takmer do celého tela a spôsobila, že Malyii museli amputovať obidve nohy, ľavú ruku a časť pravej ruky.

Momentálne absolvuje intenzívnu rehabilitáciu a je pravdepodobné, že bude potrebovať v budúcnosti aj ďalšie. Z tohto dôvodu sa rodičia rozhodli s nemocnicou a jej piatimi pracovníkmi súdiť a žalujú ich o zatiaľ nezverejnenú čiastku.

Vedenie Methodist Hospital vydalo vyhlásenie, v ktorom sa uvádza, že "starostlivosť o pacienta je v ich zariadení na prvom mieste". "Je nám ľúto, čo sa stalo Malyii, pokiaľ sa však neskončí vyšetrovanie, viac sa k tomu nebudeme vyjadrovať."



Malyia amputácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu