Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Superbabička stĺkla na ulici 6 zlodejov kabelkou!

Kabelka sa stala nebezpečnou zbraňou Zobraziť galériu (7)
Kabelka sa stala nebezpečnou zbraňou

LONDÝN/BRATISLAVA - Lepšia ako Superman! Gang šiestich mužov vyzbrojených kladivami, ktorí sa snažili rozbiť výklad klenotníctva, si podala staršia žena. Neľútostne sa za nimi rozbehla a vyobšívala ich kabelkou tak, že zlodeji radšej utiekli. Okoloidúci celý incident zachytil na kameru.

Mladíci s prilbami na hlavách si záťach v meste Northampton blízko Londýna naplánovali na nedeľné ráno. Prišli na motorke a dvoch skútroch. Traja jazdci nechali bežať motor, kým zvyšní traja sa pustili kladivami do výkladu.

Väčšina ľudí na ulici sa krádeži pokojne prizerala, na rozdiel od staršej ženy v červenom kabáte a veľkej huňatej šatke, ktorá sa za zlodejmi rozbehla z druhej strany ulice.

Vtrhla medzi gang a hojdajúcou sa kabelkou s dvoma rukami vyobšívala každého, kto jej prišiel do rany. Personálu klenotníctva sa zatiať podarilo dať dole bezpečnostné rolety. 

Po nečakanom útoku sa muži pokúsili utiecť. Skútrista však stratil rovnováhu a spadol, diváci povzbudení ženinou odvahou ho pritlačili k zemi, kým prišli policajti.

Polícia zatkla štyroch mužov vo veku 18, 22, 25 a 39 rokov, dvaja stále unikajú. Pri incidente nebol nikto zranený. 



Žena odplašila zlodejov kabelkou


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu