Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šéfovi Apple zostáva iba 6 týždňov života, tvrdí lekár!

Steve Jobs má rakovinu pankreasu Zobraziť galériu (3)
Steve Jobs má rakovinu pankreasu (Zdroj: SITA)

LONDÝN/BRATISLAVA - Zakladateľ Apple Steve Jobs (55) stratil alarmujúce množstvo váhy a je na tom údajne horšie, ako sa zdalo. Podľa najnovších šokujúcich fotografií vyzerá Steve skôr ako kostra a lekári mu predpovedajú len šesť týždňov života.

Počítačový génius oznámil minulý mesiac, že odchádza kvôli rakovine slinivky brušnej na zdravotnú dovolenku. Napriek tomu sa dal stále zastihnúť v sídle firmy v Kalifornii a podieľal sa na všetkých strategických rozhodnutiach z domu. 

Nové fotografie, ktoré dnes uverejnil bulvárny magazín National Enquirer, však naznačujú, že to s ním nie je veľmi ružové. Jobs vyzerá byť veľmi slabý, džínsy a sveter na ňom voľne visia. Údajne kvôli rakovine schudol dvadsať kíl, podľa časopisu v súčasnosti váži iba nejakých 60. Za riedkymi vlasmi sa ukrývajú účinky chemoterapie.

 

Šéfovi Apple zostáva iba
Zobraziť galériu (3)

 

Zábery boli nafotené 8. februára, keď išiel so svojou manželkou na raňajky predtým, ako sa vydal do centra na liečbu rakoviny. "Súdiac podľa fotiek, je blízko konca. Povedal by som, že má šesť týždňov. Je vychudnutý a vyzerá, že stratil veľa svalovej hmoty, čo znamená veľmi zlú prognózu," vyjadril sa pre Enquirer jeden z lekárov. 

Napriek tomu šéf spoločnosti Apple, ktorého majetok sa odhaduje na 6 miliárd dolárov (4,8 miliardy eur), zvádza so zákernou chorobou už sedem rokov statočný boj. Deň pred odfotografovaním dokonca strávil celý deň v práci.

 

Minulý mesiac si zobral Steve zdravotnú dovolenku



Steve Jobs má rakovinu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu