Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Užívaj si život, povedal šéf zamestnankyni a daroval jej vibrátor

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NEW YORK - Už mala dosť sexuálnych narážok od svojho šéfa. "Čerešničkou na torte" bol však pre mladú ženu z New Yorku darček, ktorý jej nadriadený daroval k narodeninám. Nebolo ním totiž nič iné ako vibrátor!

Silvii Olveirovej (34) pretiekol pohár trpezlivosti. Mesiace zo strany Ibrahima Mansiho (47) čelila v práci sexuálnemu harašeniu a poznámkam nevhodného charakteru. Keď však od neho dostala k narodeninám nemiestny darček v podobe sexuálnej pomôcky, povedala si dosť.

"Povedal mi, že "obyčajne svojim zamestnancom dávam koláče". Potom som otvorila škatuľu a tam bol vibrátor. Zostala som ako obarená, hneď som ho odhodila do koša. On (Mansi) sa iba smial a dodal, aby "som si začala užívať život"," uviedla Olveirová.

Muža zažalovala za sexuálne obťažovanie. "Pozíciu vedúceho pracovníka zneužil na to, aby ukojil svoje sexuálne chúťky," vyjadril sa Olveirovej právnik na súde. Mansi obvinenia odmieta a tvrdí, že žena sa ho snaží vydierať. "Tento prípad je založený na výmysloch, neexistujú žiadne dôkazy," povedal na súde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu