Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gény sa nezaprú: Z bratov sú vyvrheli tak ako ich matka!

Paul (naľavo) a Simon Zobraziť galériu (3)
Paul (naľavo) a Simon

YORK - Pred dvadsiatimi rokmi sa Marlene Wrightová s manželom Alanom tešili na nový prírastok, či skôr prírastky do rodiny. Adoptovali si dvoch chlapcov, ktorých biologická matka bola drogovo závislá a nedokázala sa o nich postarať. Určite však netušili, že malý Paul a Simon nakoniec skončia rovnako!

Manželia Wrightovci boli šťastím bez seba, keď si išli do pestúnskej rodiny vyzdvihnúť sedemročného Paula a päťročného Simona. Po dlhých rokoch mali tak konečne opäť dôvod na radosť. Pár mal totiž ešte jedného syna, o ktorého však prišli pri dopravnej nehode

Rodičia vedeli, že chlapci pochádzajú z rozvrátenej rodiny. Ich biologická matka sa o nich nestarala, pretože bola príliš zaneprázdnená braním drog a taktiež si istý čas odsedela aj vo väzení. Marlene aj Alan dúfali, že keď chlapcov obklopia láskou a stabilnou rodinou, dokážu uniknúť osudu, ktorý by ich určite čakal, keby ostali so svojou skutočnou matkou. Bohužiaľ sa sa mýlili.

"Mysleli sme si, že keď im poskytneme nový život, uchopia ho pevne do rúk a využijú šancu, ktorú sme im dali. Žiaľ, prevládla temná stránka ich minulosti a oboch postihol rovnaký osud ako ich matku," povedala Marlene. 

Paul i Simon sa postupom rokov stali závislí na heroíne a momentálne si odpykávajú trest za násilný útok a krádež auta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu