Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strachopudi policajti: Boja sa tmy, nechcú hliadkovať v parku!

Ihrisko pôsobí naozaj Zobraziť galériu (4)
Ihrisko pôsobí naozaj "hrôzostrašne"

ESSEX - Policajti počas služby čelia rôznym nástrahám a rizikám. Častokrát kvôli bezpečnosti občanov riskujú vlastné životy. Kto by však povedal, že sa strážcovia zákona budú báť tmy?

Mužom v uniformách by taká samozrejmosť ako nočné obchádzky a hliadkovanie mesta nemali robiť žiadny problém. Ako sa zdá, pre policajtov v anglickom grófstve Cambridgeshire to však neplatí. Ich nadriadení im totiž po ôsmej hodine večer zakázali vstup na miestne detské ihrisko!

O svojom rozhodnutí nedávno informovali i členov radnice, ktorých prístup polície doslova šokoval. "Miesto je bez akéhokoľvek osvetlenia a vyzerá ako stavenisko," obhajoval nariadenie inšpektor Andy Sullivan. "Nebudem riskovať zdravie a životy mojich chlapov na mieste, kde nie sú žiadne lampy a neuvidia tak, čo sa deje v okolí," uviedol.

V parku sa po zotmení začala stretávať skupina výrastkov, ktorí robia hluk a ničia zariadenie určené pre deti. Sullivan sa však vyjadril, že vyháňať deti z nedávno vybudovaného ihriska nie je ich povinnosťou.

"Z jeho (Sullivanovho) vyhlásenia sme zostali znechutení," povedal člen mestského zastupiteľstva Richard Fulcher. "Veď majú predsa baterky," zažartoval na účet policajtov jeho kolega David Patrick.

Na mladistvých vandalov sa už niekoľkokrát sťažovali okolití obyvatelia, ktorých vyčíňanie tínedžerov ruší takmer každú noc. Ako sa však zdá, útechu a pomoc na strane polície hľadajú nadarmo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu