Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Družku držal za nohy z paneláka, tvrdí, že ju vetral

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

OLOMOUC - Luděk (46) najprv partnerku udrel pästou. Natlačil ju k oknu paneláka, vystrčil ju von a 8,2 metra nad zemou ju držal za členky. Zdochni, kričal! Žena sa zúfalo držala parapety, on sa ju snažil odtrhnúť, tvrdí to obžaloba. Muž prišiel na súd s inou verziou, priateľku len vetral!

"V živote by som si nedovoli ublížiť jej," vypovedal. "V poslednej dobe sme sa búrlivo hádali, ale nikdy by som jej nechcel vziať život. V ten deň bola opitá, chytil som ju okolo pásu a pritlačil k oknu, nech si prevetrá hlavu. Rozhodne som ju nevystrčil von, za nohy by som ju ani neudržal," dodal.

Zastala sa ho i jeho partnerka, ktorá odrazu zmenila výpoveď. Početné rany na tele si vraj spôsobila sama, keď spadla z bicykla a buchla sa o kuchynskú linku. "Som ale nešikovná," podotkla na súde. Ani partner ju údajne nedržal dole hlavou z okna. Len sa chcela nadýchať čerstvého vzduchu! "Vyrábate si veľký problém," snažil sa žene dohovoriť sudca. Spomenul list, ktorý partnerovi poslala do väzenia. Sľúbila mu, že ho z problémov "vyseká."

Policajti sa v ich domácnosti, v ktorej vychovávajú dvoch malých synčekov, zastavili už viackrát. Žena však zvykne výpovede o priateľových násilnostiach stiahnúť s tým, že si všetko vymyslela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu